Trillingnötter

Favoriten i Alladin-asken. Gör dina egna så kan du äta så många du vill.

Ingredienser:
250 g Marabou Chokladkaka, gärna mörk
200 g hasselnötter
50-100 g ljus eller vit choklad att garnera med

Börja med nötterna. Rosta dem i en torr stekpanna eller i ugnen på hög värme tills de får färg och skalet börjar att lossna. Lägg dem i en torr handduk och gnid av så mycket skal du kan. Om du har tur har nötterna fått en gyllenbrun färg och smakar himmelskt.
Smält den mörka chokladen i vattenbad eller mikro. Ta av från värmen och doppa nötterna 3 och 3 och lägg de i små klumpar att stelna på bakplåtspapper.
När chokladen har stelnat kan de garneras med smält ljus choklad som du lägger i en plastpåse och klipper ett litet hörn på. Sick-sacka ljusa strimmor över trillingnötterna så ser de lite proffsiga ut.
Förvara svalt, men ej i kyl, då blir de grå.