Marie Louise projekt

Det finns lite olika saker som sysselsätter mig nuförtiden. Dels är det så klart vår kolonistuga. Dels gillar jag att göra smörgåstårtor, men det blir inte så ofta längre när vi är småbarnsföräldrar och Ida inte tycker om "skum" mat. Det är sådan mat som är ihopblandad. Hon vill kunna se exakt vad som är på hennes smörgås. Så smörgåstårta går bort helt enkelt.
Jag har också ett periodiskt broderiintresse. Det börjar i oktober varje år och fortsätter till ett par veckor efter jul, då jag inser att jag inte blir färdig med det där broderiet som jag skulle gett bort i julklapp i år heller. Jo, jag har gjort en del. Min mor har berikats med en hel del småtavlor på tomtar, grodor och Luciatåg. Min julduk verkar aldrig bli klar. Jo, kanske till årets jul förstås. Vi får se. Dessutom ska ju Ida få en broderad julkalender är det tänkt.
Senaste julen fick jag ett tomt tittskåp av min mor. Det passade ju ganska bra sedan när jag var hemma för min lunginflammation. Resultatet av diverse surfande på nätet för inspiration blev ett litet tittskåp som Robert fick i födelsedagspresent
.

En tavla Ida ska få
Änglar
Roberts tittskåp