Idas tredje år

Idas första Luciafirande på dagis var spännande för oss alla. Vi övade flitigt på Luciasångerna hemma, men sedan var där så mycket spännande att titta på när det väl var dags för Luciatåg så sången glömdes bort. Vi föräldrar tyckte det var fint ändå och en och annan tår bildades.

December var fyllt med spännande saker såsom kusin Majas födelsedag och jul- och nyårsafton. Tomten kom och hälsade på oss, både på dagis och hemma hos mormor och morfar. Fast morfar var och köpte tidning då...

Början på 2006 blev en snöig månad med en del pulkaåkning och långa dagar på dagis då mamma var sjuk. Vi hann dock med att prova Fannys mysiga bubbelbad och bygga lego. Dessutom fick ju Ida sin fina cykel av de tre visa männen på Trettondagen.

Efter en seg vår med mycket snö och kyla, blev det äntligen påsk och vårblommorna började visa sig. Ida följde med mor och far till Skåne för att hälsa på mormor och morfar. Vi tittade på djuren i Skånes Djurpark medan pappa och morfar var i skogen.

När det äntligen blev varmt och skönt, for Ida, mamma och mormor till Spanien (igen!). Hela veckan regnade det i Sverige, medan vi doppade tårna i havet och badade i poolen.

Nu är det snart midsommar, men innan dess ska Ida hinna vara med på Trollfest och badutflykt på dagis...

<- Idas andra år.